Over EspressOH

Marco Stoelinga

Het kloppende hart van EspressOH

Ik ben Marco Stoelinga, geboren en getogen in de Achterhoek, nu wonend in Wijk bij Duurstede. In 2014 maakte ik kennis met de prachtige wereld van koffie en kreeg ik de ultieme kans om bij Boot Koffie aan de slag te gaan. Dat was mijn bakermat, hier leerde ik de fijne kneepjes van koffie proeven en het geheim van de beste kwaliteit en smaak.

Koffieplant

Zo ontstond EspressOH

EspressOH bestaat al sinds 2011, voordat ik het kloppende hart ervan werd. Het idee was om de kunst en passie van echte Italiaanse koffiebranders over te brengen naar Nederland.

Dat idee is onveranderd gebleven toen ik in 2019 EspressOH overnam. De kwaliteit en vakmanschap uit Italië deel ik tot op de dag van vandaag.

Koffieplant

EspressOH
in een notendop

N

Persoonlijk

N

Vakmanschap

N

Flexibiliteit

Als ervaren barista geef ik mijn kennis graag door aan mijn klanten: ik train jouw medewerkers persoonlijk om op de beste manier de koffie te maken en serveren. Dat ik jouw mensen kan leren de beste kwaliteit koffie te schenken geeft me nog de meeste energie, voor mij is dat de kers op taart.

Koffiebonen drogen

Mijn Italiaanse koffiebranders

Smaakbeleving

Voor de ultieme smaakbeleving werk ik alleen met koffiebranders uit Noord-Italië samen.
De roostering van de koffiebonen is in deze regio minder donker, dat geeft een minder bittere smaak aan je koffie.

De bonen zelf komen voornamelijk uit Zuid-Amerika en Afrika. Onze koffiebranders streven er altijd naar om zo duurzaam en fairtrade mogelijk in te kopen.

Kwaliteit

Voordat onze koffiebranders met een lokale koffieboer in zee gaan, testen ze de koffiebonen altijd eerst op smaak en kwaliteit. Daarna wordt elke nieuwe partij bonen van dezelfde boer ook weer getest, om na te gaan of de smaak nog even goed is als de vorige oogst. Zo bewaken onze koffiebranders voortdurend de kwaliteit van de koffie die jij in je kopje krijgt.

Espressomachine

Koffiebrander Agust

Agust is een biologische koffiebranderij in Bréscia (Noord-Italië) en bestaat al 63 jaar. De branderij gaat over van generatie op generatie binnen de familie.

Samen met Agust hebben wij de exclusieve koffielijn Dolce Vita samengesteld, met vier gemelangeerde premium koffies van licht tot medium geroosterde koffiebonen: Botticelli, Donatello, Giotto en Caravaggio, vernoemd naar de vier grote kunstenaars van Italië.

De Dolce Vita koffie wordt nergens anders verkocht dan alleen door EspressOH in Nederland en door Agust zelf in Italië. Hoe exclusief en duurzaam wil je de koffie in jouw zaak hebben? En dat ook nog voor een betaalbare prijs!

Koffiebrander La Genovese

La Genovese uit Albenga (Noord-Italië) is een familiebranderij pur sang, begonnen door opa in 1936. De hele familie werkt in het bedrijf. Dit zijn authentieke Italiaanse koffiebranders met een gevoel voor hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets hebben ze met hun premium melange ORO (goud) al zes keer de prijs gewonnen voor de beste gemelangeerde Italiaanse koffie!

Wil je ORO eens proeven? Dat komt goed uit. Want naast de premium melanges Coloniale en Royal van La Genovese, is ook de prijswinnaar ORO deel van ons assortiment. Je bent maar één klik verwijderd van een nieuwe koffie ervaring voor jezelf en je dorstige klanten of medewerkers.

Espressomachine

Coffee: It’s your culture!

Hoe ik koffie zie?

De kortste weg tussen twee mensen is een kop koffie.

Koffiedrinken is een gezelligheidsmoment.

Een ijsbreker.

Een bakkie troost.

Even niets hoeven zeggen.

Koffie is niets minder dan cultuur.

Jouw cultuur.

Zij gingen je voor als klant van EspressOH:

Met deze toppers werkt EspressOH samen:

EspressOH is extra sterk gemaakt door: