Onze koffie

Het geheim van een goede kop koffie

Eén ding is zeker. Het geheim zit hem niet in de prijs van de koffiebonen en ook niet in de duurste koffiemachine.

Nee, het geheim van de lekkerste koffie zit hem in de koffieboon zelf en in de hele weg die de boon aflegt, vanaf de plant tot aan de koffiebrander en uiteindelijk in je kopje.

Koffie is een ambachtelijk natuurproduct. Er komt boerenverstand bij kijken. Daarom werken wij alleen samen met koffiebranders die dit proces begrijpen en liefhebben. Branders die hun bonen alleen uit de beste koffiegebieden ter wereld halen en ervoor zorgen dat ze onder de juiste condities worden gebrand.

Nog mooier: elke week krijgen wij hun koffie vers geroosterd in huis. Zo serveer jij gegarandeerd altijd de lekkerste koffie!

Onze premium blends

Wil je echt exclusief zijn in je koffie aanbod? Dan is onze eigen premium koffielijn Dolce Vita perfect voor jouw zaak. In nauwe samenwerking met Agust Coffeeroasters uit Italië hebben wij zelf de melanges voor de Dolce Vita lijn samengesteld. Dolce Vita wordt nergens anders verkocht dan alleen door EspressOH in Nederland en door Agust zelf in Italië. Hoe uniek wil je zijn?

Koffieplant

Eerlijke, heerlijke koffie

Vind je duurzaamheid en sociale impact belangrijk? Kies dan voor de koffies van onze koffiebrander Agust. Deze branderij werkt met biologische en fairtrade producten.

Hun stroom halen ze uit wind- en zonne-energie.
Hun verpakkingen zijn van gerecycled plastic.
Daarnaast planten ze ter compensatie voor de resterende CO2 uitstoot olijfboomgaarden en helpen ze zo de lokale bevolking aan inkomen.

Koffieplant

Laat je verrassen

Nieuwsgierig hoe die vers geroosterde koffieblends smaken? Wat houdt je tegen!
Sluit je ogen en geniet van de smaak van de beste bonen uit Zuid-Amerika, Afrika en zelfs Azië.
Eerlijk verbouwd, eerlijk geroosterd, vers in je kopje.

Koffiebonen drogen

Onze favoriete blends

Elke koffieblend is uniek. Kom erachter wat elke blend zo karakteristiek maakt en probeer ze uit!

Espressomachine

Koffiecups Dolce Vita

De koffiecups van onze exclusieve koffielijn Dolce Vita zijn ideaal voor kleine kantoren. De koffieliefhebbers op het werk hebben zo met elke cup steeds het meest verse kopje koffie.

Ook voor eigenaren van hotels en B&B’s zijn onze cups de perfecte oplossing: voortaan hebben je gasten altijd verse koffie op hun slaapkamer.

Er zijn drie verschillende blends beschikbaar, qua smaak variërend van mild en romig tot sterk. Vanzelfsprekend zijn de cups volledig biologisch afbreekbaar en zijn de verpakkingen van gerecycled materiaal.

DolceVita Donatello

Donatello

Een traditioneel, ronde Italiaanse espresso met delicate smaaksensatie van cacao, kruiden en geroosterd brood. Deze koffie geeft een zachte en fluweelachtige crèmelaag.

Donatello is een betrouwbare, stabiele en mooie melange. De smaak blijft altijd bestendig, ongeacht de invloeden van wisselende seizoenen. Donatello geeft je een rijke, langdurige crème in de beker.

DolceVita Botticelli

Botticelli

De Botticelli melange is van 100% Arabica bonen en afkomstig van plantages in Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Deze bonen worden gekweekt zonder chemische middelen.
Het is een koffie geschikt voor liefhebbers van “goede” producten. Drink je Botticelli, dan drink je niet alleen heerlijke koffie, maar draag je ook bij aan een eerlijke handelsmarkt.
Je steunt benadeelde koffieproducenten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika en je helpt mee hun werk- en leefomstandigheden te verbeteren.

DolceVita Donatello

La Genovese Royal

Dit is een zeer hoge kwaliteit melange gemaakt van de beste kwaliteit Arabica bonen.
La Genovese Royal heeft een fantastische, aanhoudende ietwat zoete nasmaak.

Dit is een gecertificeerde melange voor de “espresso Italiano” en winnaar van de gold medal International Coffee Tasting 2014.

La Genovese Oro

La Genovese Oro

Deze blend heeft een uitstekende textuur en uitgesproken reukintensiteit, het valt op door bloemen en vers fruit hints die snel plaats maken voor krachtigere aroma’s van noten en gedroogd fruit, geroosterd brood en kruidige nasmaak.

Deze melange voldoet aan de meest veeleisende koffiedrinker.

Winnaar van de gold medal International Coffee Tasting 2016

CoffeeBelt