Koffiemachines

Eindelijk goede koffie!

Het is maandagochtend. Je loopt je kantoor binnen volgens de vaste route: via het koffiezetapparaat. Met je beker oploskoffie ga je aan de slag, maar met elke slok denk je weer: “He bah. Wat zou zo’n hete geurige kop koffie van versgemalen bonen toch fantastisch zijn. Uit een echte espressomachine. Ik wil die echte smaak van verse koffie!”

Of je hebt een restaurant of café, en je bent nog steeds niet blij met de koffie die je nu schenkt. Eigenlijk is je koffiemachine aan vervanging toe. Je hebt een machine nodig die veel beter past bij je bedrijf van nu. Bij de kwaliteit waarvoor je staat, bij de uitstraling van je zaak en bij de capaciteit die je nodig hebt.

Of je nu twee of vijftig dorstige medewerkers hebt, of je nu tien of honderd koffieklanten in je horecazaak hebt wachten, Espressoh heeft de ideale koffiemachine voor jouw zaak. Hoor je de bonen al gemalen worden?

Koffiemachines voor barista’s en restaurants

Als horeca ondernemer wil je alleen maar tevreden, terugkerende klanten. Dus wil je ervan op aan kunnen dat je koffiemachine áltijd de perfecte espresso maakt. De perfecte espresso krijg je wanneer de druk en de temperatuur in je espressomachine constant en in balans zijn. Goede apparatuur is dus essentieel voor goede kwaliteit.

Espressomachine

Halfautomaat XLVI Steamhammer

Deze halfautomaat is ontworpen en met de hand gebouwd in Italië, door een ontwerper die zelf barista is. Als iemand weet waar een barista blij van wordt, is hij het wel:

N

Simpele bediening

N

Veel werkruimte

N

Veilig in gebruik door dubbelwandige stoompijp

N

Gemaakt voor grote, continue belasting

N

Mooi voor het oog met houten, leren of koperen accenten

Halfautomaat La Marzocco

De machines van La Marzocco kom je wereldwijd in de beste koffiebars tegen.

Deze espressomachine De Linea Classic is een betrouwbare machine die met gemak hoge volumes koffie zet en is daarom een begrip is de koffiewereld.

Past een strak design en RVS goed bij de uitstraling van jouw zaak? Dan is dit een goede keuze voor je.

Espressomachine

Samen een kop koffie doen?

Ben je nieuwsgierig naar deze halfautomaten en naar andere halfautomaten? Dan kom ik graag op jouw locatie langs voor een kennismaking.

Verse koffie voor snelle Jelle’s op kantoor

Niet iedereen heeft elke ochtend tijd voor baristakunsten. Soms wil je gewoon met één druk op de knop je favoriete bakkie. Geen gedoe, snel en gewoon goed. Dan is een volautomaat de beste keus voor jouw bedrijf.

Espressomachine

Volautomaat Facil FE-41

FACIL is een nieuwe naam op de Nederlandse markt.
De zakelijke volautomaten hebben een grote capaciteit, zijn aan te sluiten op de waterleiding en elke werknemer krijgt met één tik op het touchscreen zijn of haar eigen perfecte koffievariatie.

De koffiemachines van Facil zijn interessant geprijsd, zeker als je ziet wat de machines allemaal kunnen:

N

32 verschillende dranken uit 1 machine

N

Verse melk, verse bonen

N

Extra hete melkschuim

N

Zelfreinigend melksysteem

Meer weten?

Benieuwd naar deze volautomaat en naar andere automaten?
Stuur me een bericht, dan kom ik met alle plezier bij je op kantoor langs om kennis te maken.

Zij schenken nu de beste verse koffie!

Onderscheidend en professioneel

Op 11 november 2020 ben ik de tosti en smoothiebar Heerlijk in Dordrecht gestart. Zelf had ik geen ervaring met professioneel zetten van koffie en cappuccino. Marco heeft mijn medewerker en mij getraind, zodat we onderscheidend kunnen zijn in het professioneel zetten van koffie. Qua smaak zijn de koffiebonen van EspressOH ook onderscheidend en van zeer goede kwaliteit. Veel positieve reactie krijg ik op mijn koffie en dat komt simpelweg omdat EspressOH het juiste aantal gram koffie, juiste maalgraad en hoeveelheid water perfect instelt.

Heerlijk – Tosti en smoothiebar

Heerlijke koffie

Wij zijn anderhalf jaar geleden overgestapt op een espressomachine geleverd door EspressOH. Nog geen dag spijt van gehad. Koffie is echt heerlijk en onze medewerkers kunnen bij ieder kopje koffie zelf eenvoudig hun voorkeur bepalen. Iedereen blij. Service van Marco is perfect. Aanrader dus.

Van Luin Verzekeringsadvies

Echte Italiaanse kwaliteit

Wanneer mensen uit binnen- en buitenland onze showroom bezoeken serveren wij graag een bijzondere koffie. Deze koffie is van echte Italiaanse kwaliteit, vol van smaak, romig, een mooie crèma, met een heel klein fijn bittertje, al met al top. En EspressOH komt graag langs om meer te vertellen over koffie en kwaliteit.

Arcocca Furniture

Allerlekkerste biologische koffiebonen

Brug 6 Koffiehuis staat voor verantwoorde producten en exclusiviteit. Bij Marco van Espressoh krijgen we niet alleen de allerlekkerste biologische koffiebonen maar ook een fijne persoonlijke koffieleverancier waarbij geen vraag te veel of te gek is!

Brug6 B&B / Koffiehuis

Geen seconde spijt

Als fervent italiaanse koffiedrinkers gun je ook je gasten een heerlijke espresso. In 2012 zijn we met Cafe Agust & Espressoh / Marco en Maarten in contact gekomen. Er was direct een klik door de heerlijke biologische coffee en op persoonlijk vlak. Zaken doen begint met het goede in elkaar ontdekken als mens en hoe je naar de wereld kijkt.
Tot op dag van vandaag genieten al onze B&B gasten, onze koffietuin bezoekers en ook de bezoekers bij Piaggio Koffiebar op diverse locaties van de verfijnde smaak van Cafe Agust. De samenwerking met Marco is onveranderd goed, zeer klantgericht en altijd bereid een stap extra te zetten. Dit waardeer ik enorm; want plannen is nog steeds niet mijn sterkste kant. Op naar ons 10 jarig jubileum.

De Rheezer Kamer